Jogi nyilatkozat

Az oldal használatával kapcsolatos tudnivalók

A weboldalt a KOPINT-DATORG GAZDASÁGFEJLESZTÉSI SZAKGIMNÁZIUM (továbbiakban: Iskola) működteti. A használat megkezdésével valamennyi felhasználó elfogadja az alábbiakban meghatározott felhasználási és adatvédelmi feltételeket és szabályokat.

A weboldal felhasználásának feltételei

A weboldallal kapcsolatos adatok, információk és egyéb megjelölések a hatályos jogszabályok által biztosított keretek között az Iskolát illetik.

A weboldalon elérhető tartalom eltérő megjelölés vagy utalás hiányában az Iskola szellemi tulajdonát képezi és az külön kifejezett írásbeli engedélyének hiányában kizárólag a vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően használható fel. Az ilyen felhasználás kizárólag magáncélból történhet és jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetlenül és közvetett módon sem szolgálhatja.

Felelősség a szolgáltatásért

A weboldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és azok használata a felhasználó saját kockázatára és felelősségére történik. Az Iskola nem garantálja, hogy a weboldalon található funkciók zavartalanul működnek és hibamentesek, hogy az észlelt hibák kijavításra kerülnek, illetve, hogy a weboldal vagy az annak elérését biztosító szerver vírusmentes és/vagy nem tartalmaz egyéb ártalmas elemeket. Az Iskola nem vállal felelősséget és garanciát a weboldalon található és ott elérhető anyagok használatáért és a használat következményeiért, továbbá a weboldal tartalmának pontosságáért, megbízhatóságáért, hibamentességéért vagy zavartalan működéséért.

Az Iskola teljes mértékben kizárja a felelősségét a weboldalon található, elérhető és megjelenített (ideértve a felhasználók által küldött vagy elhelyezett) információkért, adatokért, szoftverekért, ábrákért, grafikákért és egyéb tartalmi elemekért, a weboldal használatából eredő vagy azzal összefüggésben keletkezett közvetlen vagy közvetett károkért.

Adatvédelmi szabályok

A weboldalra ellátogató felhasználók számítógépének egyes adatai és IP-címei a felhasználók látogatásai rögzítésének céljából naplózásra kerülnek. Ezeket az adatokat az Iskola kizárólag statisztikák készítésére használja fel.

Az oldal látogatói elfogadják, hogy az üzemeltető anonim látogató azonosítókat (cookie, süti) használ. Ez önmagában semmilyen módon nem képes a látogatót azonosítani, csak a látogató gépének felismerésére alkalmas. Ennek kizárólagos  célja a látogatók információhasználati szokásainak pontosabb megismerése,  így, javítva a szolgáltatás színvonalát, vaéamint lehetővé teszi az egyénre szabott ajánlatok megjelenítését.

Budapest, 2013. április 4.