Üdvözöljük!

Örömmel adjuk közre megújult weblapunkat. Reméljük, segítséget nyújthatunk a pályaválasztáshoz, egy új szakma rejtelmeinek kibogozásához, esetleg már meglévő képzettség továbbfejlesztéséhez.

 
Valljuk, hogy az oktatás szolgálat. A minőségért vállalt jelmondatunk: utolérni és meghaladni. Már több, mint másfél évtizede tesszük ezt kimagasló szakmai és általános tudással, elkötelezettséggel, lendülettel és szorgalommal.

A számtalan szakképzés leírása, az iskolák nevei, és a sok-sok ajánlat, vizsgagaranciától az ajándék kreditig, hallatlanul megnehezíti a választást. Szeretnénk támpontot adni a helyes választáshoz.

Budapest központjában, másfél évtizede működő iskolánkban egy- és kétéves, különböző párosítású,  érettségi utáni szakmákat sajátíthatnak el tanulóink. Lehetséges a képzési időn belül több szakma megszerzése is. Az első szakma - jogszabály alapján - tandíjmentes. Az alapszolgáltatások mellett pedig megpróbálunk ,,plusz'' tudást adni végzettjeink kezébe.

Reméljük sok hasznos információval szolgálhatunk, de fordulhatnak bizalommal segítőkész tanfolyamszervezőinkhez, titkársági dolgozóinkhoz.

 

Jó böngészést!