Lehetőségek

 

Új szolgáltatásaink a 2013-2014-es tanévtől

 

Pályaválasztási tanácsadás

Szeretnél továbbtanulni, de szóba se jöhet az egyetem a magas tandíjak miatt? Nem tudod, melyik szakma lenne a legjobb neked? Gyere el hozzánk, és segítünk Neked választani képzéseink közül!


Prezentációs tréning

Manapság egy munkahelyen már az asszisztensi pozíciókban is követelmény, hogy a munkatárs prezentáció formájában tájékoztassa feletteseit. Ugye Te is voltál már gondban, amikor meg kellett szólalni több ember, esetleg egy osztály előtt? Szeretnénk segítséget nyújtani, hogy ez többé ne legyen gond! Megtanulhatod, milyen fellépéssel, eszközökkel tudod hatásossá, magabiztossá tenni előadásodat! Mindemellett elsajátíthatod, hogyan kell összeállítani egy igazán ütős diasort - nem csak PowerPointban, hanem Prezi segítségével is. A tréning során fejlesztheted akár idegen nyelvi szakmai készségeidet is.


Projektmenedzsment

A vállalkozások sikeres működése (köz-, és magánszférában egyaránt) a megfelelő üzleti stratégián, és a gyakorlatban azt megvalósító projekteken múlik. EU-s források megpályázásakor is óriási előnyt jelent, ha valaki tisztában van a projektek irányításával, annak elméleti és gyakorlati hátterével. Az ehhez szükséges eszközöket most kezedbe adjuk! Számítástechnika óráinkat plusz modullal egészítjük ki, mely bevezet titeket a projektmenedzsment és a gazdasági informatika alapjaiba. Nézz csak utána, mennyibe kerülnek a hasonló, mindössze néhány órás, vagy alkalmas képzések! A KOPINT-ban (iskolai rendszerben) ezt is tandíjmentesen veheted igénybe!


Élet-, és pályatervezés

Nem csak tanulmányaidban segítünk! Megtanulhatod azt is, hogyan építsd karriered! A tudatos kapcsolati tőke menedzselésétől az életpálya modell tervezésén keresztül az állásinterjúkon alkalmazott technikákig átadjuk neked azt a tudást, melynek segítségével könnyebben boldogulsz majd a munka világában.


Nyelvvizsga felkészítés

Órarendi kereteken belül az angol és a német mellett már OROSZ nyelven is segítik nyelvtanáraink, hogy nyelvvizsgát szerezz. Sőt, párhuzamosan (tanrend függvényében) akár két idegen nyelvet is tanulhatsz egyszerre. Úgy, hogy nem kell külön fizetned érte, mint a nyelviskolákban.


Vállalati szoftverkezelés

Ízelítőt kaphatsz arról, hogyan működnek a vállalatok informatikai rendszerei (elkötelezettség, matematikai, operációkutatási, ökonometriai alapismeretek szükségesek). El tudod képzelni, milyen jól mutat a szakmai önéletrajzban, hogy tanultál ilyet?


Tanulásmódszertani képzés

Egy beadandó, vagy szakdolgozat, netán tanulmány hatékony és szakszerű elkészítéséhez kapsz segítséget néhány előadás keretén belül. Megismerkedhetsz a leggyakrabban használt primer és szekunder kutatási módszerekkel, megtanulhatod, hogyan kell szakszerűen hivatkozásokat, irodalom jegyzéket készíteni, milyen tartalmi-, és formai követelményeknek kell megfelelnie egy ilyen írásos műnek, amit jó szívvel adsz ki kezed közül.


Szakmai kirándulások, gyakorlati lehetőség

Szakmájukban dolgozó, kiterjedt kapcsolatokkal rendelkező oktatóink minden évben viszik a KOPINTOS csoportokat különböző szakmai rendezvényekre, üzemlátogatásokra, ahol betekintést nyerhettek a szakmák mindennapi rejtelmeibe. Lehetőség esetén ti is kipróbálhatjátok magatokat a gyakorlatban - sok hasznos tapasztalatot szerezve ezzel.


Ezen kívül az alábbi szolgáltatások teszik kényelmesebbé a tanulást, az iskolában töltött időt:

Részletfizetési lehetőség

Fizesd egyedi ütemezés szerint, személyre szabottan második szakmád tandíját, vizsga-hozzájárulását. Mindezt úgy, hogy egy forinttal nem kell többet fizetned!

ECDL

Ha szeretnéd, hogy mások is elismerjék számítástechnikai tudásodat: szerezz ECDL bizonyítványt. Tanórai kereteken belül elsajátíthatod a szükséges tudást, és helyben, jól ismert környezetben vizsgázhatsz.

WIFI

Nem csak az iskola számítógépeit használhatod ha az interneten szeretnél böngészni. Csatlakozz ingyenes WIFI hálózatunkra!

Intranet

Hiányoztál előző órán és nem tudtad bepótolni a lemaradásod? Belső hálózatunkon (intranet) szinte az összes óra anyagát megtalálhatod, és letöltheted.